technologie

CNC frezen van een zwart delrin POM kunstof blok

Wij zetten technieken in zoals CNC frezen en draaien, lasersnijden, 3D scannen en 3D printen en doen met hand en hart conventioneel frees-, las- en gietwerk.

CNC frezen en draaien

Naast dat we gebruik maken van CNC-machines leveren wij ook conventioneel frees- en draaiwerk. Hiermee zetten wij uw digitale bestanden nauwkeurig om in tastbare onderdelen of producten. Dit doen we met metaal, kunststof of hout, van eenvoudige producten tot fijnmechanische onderdelen.

Engineering

Van een concept naar een virtueel product of van een werktekening naar een 3D model. Door gebruik te maken van 3D CAD software en waar nodig een 3D scan te maken kunnen wij uw ontwerp realiseren.

Assemblage

Wij assembleren diverse onderdelen tot een geheel product. Een product dat de kwaliteitscontrole doorstaat en met aandacht wordt verpakt en zelfs verzonden. Een volledige assemblage.

3D scannen

Door van een object een 3D scan te maken, creëren wij een basis voor reverse engineering. Dat doen wij bijvoorbeeld bij het ontbreken van een 3D ontwerp van een product.

3D printen

Met onze 3D printer maken wij snel een tastbaar zichtmodel. Zo kan er op korte termijn worden beoordeeld op de vorm van het product.

Gieten

Soms is gieten een goede optie om uw product in serie te realiseren, afhankelijk van functie, materiaaleigenschappen, vorm of kostenefficiëntie. Dat kan bijvoorbeeld voor voedselveilige siliconen mallen of een serie kunstobjecten.

freesmachine die een houten plank bewerkt
render van een uit elkaar geblazen messing stoompomp
opmeten van een kunststof frame met een schuifmaat