dit doen we

over shouder handwerk

id is uw partner in technische producties. Van prototype tot technisch advies, van CNC frezen tot lasersnijden. Zo werken wij uw idee uit.

 • Product/​model

  Wij maken product/modellen of prototypes in het gewenste materiaal. Het ontwerp of 3D ontwerp dat u aanlevert maken wij realiteit met oog op vorm en functie. Wij werken met onze deskundige en gerichte aanpak en de productietechnieken die daarvoor nodig zijn.

  Bekijk projecten
  Roayl Delft model vazen
 • Productie (serie)

  Wij werken aan nulseries tot middelgrote series vanaf ontwerp tot en met assemblage. Dankzij onze ervaring zijn we vragen vaak voor en met ons vakmanschap maken we van elke productie secuur seriewerk.

  Bekijk projecten
  Serie messinng stoom kranen
 • Product­ontwikkeling

  In een cyclus van fabriceren, testen en evalueren zorgen we voor een goed eindproduct. Van een geheel nieuw ontwerp tot een bestaand product dat aan vernieuwing toe is. Daarbij kijken wij naar materialen en technieken die het beste bij het product passen.

  Bekijk projecten
  twee 3d modelen van een kinderzitjes
 • Technisch advies

  Als u aan een nieuwe ontwikkeling werkt mag u van ons kennis, ervaring en creativiteit verwachten. Of u nu aan uw productielijn werkt of tooling wilt ontwikkelen, als uw technische partner zorgen wij ervoor dat u krijgt waar u naar op zoek bent.

  Bekijk projecten
  Serie stoelvoetjes voor Montis

Alle technologie gewoon in huis.

Het materialiseren van uw ontwerp is wat we bij id doen. Zowel met CNC als conventionele technieken, waaronder 3D scannen, 3D printen, frezen, draaien, lassen of gieten.

Bekijk projecten