Voor studenten hebben wij stageplaatsen voor ons Backer & Rueb project. Zoek niet langer, maar kijk hieronder wat voor stage we voor jou beschikbaar hebben. In het jaar 2020 staat het ontwerpen in 3D CAD en bouwen van een 1 op 5 schaalmodel van een Backer & Rueb stoomlocomotief op het programma.

Het Studio ID Team

Stage HBO

Voor studenten HBO Werktuigbouwkunde, en Product Ontwerpen hebben wij een zeer interessante 3e jaars- of afstudeerstageplaats beschikbaar. Je gaat voor het schaalmodel van een Backer & Rueb stoomlocomotief ontwerpen in 3D CAD.

Je leert bij Studio ID van alles op het gebied van productontwikkeling en apparatenbouw. Een boeiende HBO stage waarin je een echt fysiek product gaat ontwerpen binnen ons bedrijf gevestigd aan de Speelhuislaan 151 in Breda.

Interesse in een stageplaats bij een product ontwikkelingsbedrijf? Stuur een bericht met je naam, emailadres, telefoonnummer, studie, motivatiebrief, CV en gewenste stageperiode. Let op: wij zoeken uitsluitend super gemotiveerde studenten die passie hebben voor techniek in de wereld van productinnovatie en nieuwe productiemethoden!

Vragen? Neem gerust telefonisch contact met ons op of mail naar stage@studio-id.nl t.a.v. Michiel van Gremberghe.

Het Studio ID Team

Stage MBO

logo van Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Voor een student MBO Werktuigbouwkunde hebben wij regelmatig 3e jaars- en afstudeerpraktijkstageplaatsen in Breda beschikbaar. Je gaat bouwen aan een schaalmodel van een Backer & Rueb stoomlocomotief.

Tijdens jouw stage kom je op de prototype afdeling te werken waar je uitdagende onderdelen gaat maken. Je leert bij Studio ID van alles op het gebied van apparatenbouw en productieprocessen. Een boeiende MBO stage waarin je een echt fysiek product gaat maken binnen ons bedrijf gevestigd aan de Speelhuislaan 151 in Breda.

Ben je enthousiast en wil je met je handen werken en mooie producten creëren bij een product ontwikkelingsbedrijf? Zoek dan niet langer naar een stagebedrijf. Kom bij Studio ID stage lopen!

Stuur een bericht met je naam, email, telefoonnummer, studie, motivatiebrief, CV en gewenste stageperiode. Let op: wij zoeken uitsluitend super gemotiveerde studenten die passie hebben voor techniek in de wereld van productinnovatie en nieuwe productiemethoden!

Vragen? Neem gerust telefonisch contact met ons op of mail naar stage@studio-id.nl t.a.v. Michiel van Gremberghe.

Het Studio ID Team

Stage LIS MBO

logo van Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

Voor studenten van de Leidse Instrumentmakers School ( LIS ), opleiding fijnmechanische techniek, hebben wij regelmatig praktijkstageplaatsen beschikbaar. Wil jij jouw vakmanschap en kennis en kunde in nieuwe, mooie producten stoppen? Zoek dan niet langer en kom bij Studio ID in Breda stage lopen!

Voor het Jaar 2020 staat het ontwerpen (3D CAD) en bouwen op het programma van een schaalmodel van een Backer & Rueb stoomlocomotief.

Tijdens jouw stage kom je op de prototype afdeling te werken waar je uitdagende onderdelen gaat bedenken en maken. Je leert bij Studio ID van alles op het gebied van fijnmechanische apparatenbouw en productieprocessen. Kortom, een boeiende MBO stage waarin je een echt fysiek product gaat maken binnen ons bedrijf gevestigd aan de Speelhuislaan 151 in Breda.

Interesse in een stageplaats bij een product ontwikkelingsbedrijf? Stuur een bericht met je naam, email, telefoonnummer, studie, motivatiebrief, CV en gewenste stageperiode. Let op: wij zoeken uitsluitend super gemotiveerde studenten die passie hebben voor techniek in de wereld van productinnovatie en nieuwe productiemethoden!

Vragen? Neem gerust telefonisch contact met ons op of mail naar stage@studio-id.nl t.a.v. Michiel van Gremberghe.

Het Studio ID Team