home email sitemap

STAGE MBO

Stageplaats Breda
Voor een student met een MBO Werktuigbouwkunde opleiding hebben wij regelmatig praktijk stageplaatsen in Breda beschikbaar. Wil jij met je handen werken en mooie producten creƫren? Zoek dan niet langer naar een stagebedrijf. Kom bij ons stage lopen!

MBO Werktuigbouwkunde, Stage 2015
Per September 2015 hebben wij weer een zeer interessante stageplaats beschikbaar voor een enthousiaste MBO student of studente werktuigbouwkunde. Je leert bij Studio ID van alles op het gebied van apparaatbouw en productieprocessen. Tijdens jouw stage kom je op de prototype afdeling te werken waar je uitdagende onderdelen gaat maken. Kortom, een boeiende MBO stage waarin je een echt fysiek product gaat maken binnen ons bedrijf gevestigd aan de Speelhuislaan 151 in Breda.

Interesse in een stageplaats bij een Product Ontwikkelingsbedrijf in Breda? Stuur een bericht met je naam, email, telefoonnummer, studie, motivatiebrief, CV en gewenste stageperiode. Let op, Wij zoeken uitsluitend super gemotiveerde studenten die passie hebben voor techniek! Voor vragen neem gerust contact met ons op of mail naar stage@studio-id.nl tav. Michiel van Gremberghe.

Het Studio ID Team